BIBI diervoeding onderscheid zich van andere versvlees voeding voor hond en kat  door meer dan 40 jaar ervaring. Hierbij kijken wij naar de samenstelling van het prooidier van de hond of kat, en proberen wij hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen met onze complete vleesmixen.

Onze voedingen bevat over het algemeen gemiddeld de volgende verhoudingen:

- spiervlees vlees (40%)

- organen (33%),

- vleesbotten (25%) 

- olien en vetten 2%

 

BIBI bevat geen kunstmatige anti-oxidanten en/of conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatige toevoegende vitamines en mineralen. Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor.

Alle benodigde voedingstoffen die uw hond nodig heeft zijn afkomstig uit de organen en het spiervlees die wij gebruiken in de productie van onze voedingen.

BIBI bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit zoals vers vlees van kippen, schapen en runderen. Het vlees is geschikt bevonden voor menselijke consumptie.

BIBI is nauw verwant met het BARF-principe (BARF staat voor biologically appropriate raw food). Dit is een manier van voeden die geïntroduceerd is door een Australische dierenarts die er twee boeken aan heeft gewijd. Wereldwijd voeren mensen hun honden en katten via deze methode en de resultaten zijn veelal verbluffend